Ahojte. Keďže tu už naozaj naozaj veľmi dlho nebol článok, ako sa treba správať vo vzťahu k ženám, rozhodol som sa napísať tento krátky návod pre mužov, a to pre kľúčový moment, a síce prvé rande.

 

 

Úvod

 

Tu sa nebudem veľmi rozpisovať, asi každý sa už s niekým zoznamoval, takže snáď len niekoľko rád, ak ide o rande naslepo a slečnu sme predtým ešte nevideli vôbec, prípadne iba na maturitnej fotke. Takže základ je prísť k miestu stretnutia skôr a nájsť si úkryt (napríklad bútľavý strom, kontajner...), odkiaľ môžeme pokojne sledovať lokáciu stretnutia a náš objekt ešte pred stretnutím. Ide totiž o to, že ak objekt nespĺňa naše predstavy môžeme utiecť, alebo počkať, kým slečna odíde. Ženy sú od prírody netrpezlivé, preto nebudeme musieť čakať viac ako dve-tri hodiny, kým budeme môcť vyliezť z úkrytu. Samozrejme je ešte dôležité vybrať vhodné miesto, a to tak, aby tam neboli iné čakajúce ženy, lebo to by nás mýlilo. Preto najvhodnejšie miesta sú napríklad stred križovatky, alebo v nočných hodinách schodište pri hlavnej stanici. Ak objekt vyhovuje nášmu záujmu, pokračujeme k ďalšiemu bodu.

 

 

Kam s ňou?

 

Tu sa fantázii skutočne medze nekladú. Všetko záleží od nášho duševného rozpoloženia a prípadne obsahu peňaženky. Ženy ale majú rady prekvapenie, preto určite neurobíte chybu, ak si zoberiete dve prenosné stoličky a zostanete sedieť napríklad v strede križovatky, kde ste sa stretli. Nápoje sú drahé, preto je najlepšie, ak si zoberieme niečo so sebou z domu. Tu však pozor! Je zakázané piť alkohol na verejnosti, preto ak máte so sebou niečo ostrejšie, prelejte to napríklad do fľaše od minerálky.

 

 

Rozhovor

 

Sedieť, popíjať a sledovať okolo jazdiace autá môže byť príjemné, ale my sa potrebujeme o našom úlovku aj niečo dozvedieť. Základom je zistiť jej:

 

1. zdravotný stav

2. politickú orientáciu

3. finančnú situáciu

 

1. Je jasné, že nikto nechce, aby jeho potenciálna budúca nevesta bola chorá, alebo chorľavá. Preto je nevyhnutné zistiť, ako je na tom zdravotne. Jedna možnosť je opýtať sa priamo: „Si zdravá?“ Ale táto otázka neprináša vždy plnohodnotný výsledok, preto je dobré pomôcť si nejakým trikom. Môžeme začať konverzáciu napríklad vetou: „Bola si už v tej novej lekárni?“ Odpoveďou môže byť:

 

- „Nie, ešte nie.“
- „V ktorej novej lekárni?“
- „Áno, bola.“
- „Nie, prečo by som mala?“


Všimneme si teraz prvé tri odpovede.


Odpoveď „ešte nie“ jasne naznačuje, že v tejto lekárni ešte nebola, teda chystá sa tam neskôr. To znamená, že zo zdravotného hľadiska s ňou nie je niečo v poriadku.


Ďalšia odpoveď „v ktorej lekárni?“ je neutrálna, lebo môže poukazovať na to, že slečna chodí do iných lekární, alebo do lekární nechodí vôbec, čo je ten lepší prípad. Každopádne je nutné pátrať ďalej (viď nižšie).


Odpoveď „áno, bola.“ je úplne najhoršia možnosť. Slečna je chorá, preto je pre nás absolútne nevhodná. Najlepšie bude okamžite rande ukončiť.


Posledná odpoveď je prirodzene úplne najvhodnejšia, preto môžeme s chuťou pokračovať v konverzácii.


Je možné, že nás odpoveď plne neuspokojí, alebo sa nebude dať z nej zistiť zdravotný stav úplne spoľahlivo. Preto je vhodné žene prehľadať kabelku. To môžeme spraviť napríklad, keď žena odíde na WC na neďalekú benzínovú pumpu, alebo na iné vhodné miesto. Má to však háčik. Zistil som, že niektoré ženy si z mne neznámeho dôvodu berú kabelku na záchod. Načo im je tam, to neviem, ale pre nás to teraz aj tak nie je podstatné. Pre tento prípad si znovu pomôžeme malým trikom. Ukážeme prstom niekam do diaľky a zakričíme: „Aha, pozri, Rasťo Žitný!“ Neexistuje žena, ktorá by sa neotočila. A teraz prichádza rad na nás, aby sme prelašovali kabelku. A čo vlastne hľadáme. Napríklad recepty od lekára, lieky, mastičky a podobne. Ak nič nenájdeme, je to ok, aj keď opatrnosť je naďalej na mieste. Je možné, že nájdeme nejaké voľne dostupné bežné lieky, ako napríklad ibalgin. Tu je vhodné skontrolovať dátum spotreby a množstvo už spotrebovaných liekov. Ak je ibalgin minutý iba minimálne a zároveň už po záruke, je to tiež ok. Inak je možné, že ibalgin slečna používa na potlačenie účinkov nejakej vážnejšej choroby, preto si tiež zachováme našu ostražitosť.

 

2. Asi nemusím pripomínať, že je zbytočné márniť čas s niekým, kto nezdieľa naše politické názory. Postup v komunikácii je podobný ako pri bode zdravotný stav. Základ je nadhodiť nejakú politickú tému. Napríklad „Čo hovoríš na toho Fica, dobrý k...t, čo?“ Je lepšie spomenúť nejakú známu osobnosť, predsa len, ženy sú v tomto ohľade veľmi jednoduché. Okrem toho, kto by mal rád Fica? Odpovedí môže byť znovu niekoľko:


- „Áno, máš pravdu.“
- „Neviem, ja ho mám celkom rada.“
- „Kto to je Fico?“


Prvá odpoveď je fajn, za predpokladu, že je úprimná. Preto sa musíme pýtať ďalej. Otázky „Áno?“, „Určite?“, „Si si istá?“ a tak ďalej. Po pár hodinách určite vyjde pravda najavo a my vieme, že sme sa chceli stýkať s nejakou hnusnou boľševičkou, ktorá nám navyše klamala, a preto ju ovalíme po hlave prenosnou stoličkou a hodíme pod najbližší kamión. Dbáme na to, aby to vyzeralo ako samovražda.


Pri druhej odpovedi nie je čo riešiť, rovno prejdeme k stoličke a kamiónu.


Tretia odpoveď je zvláštna. To je dnes naozaj niekto tak blbý, že nevie kto je Fico? S pomyslením „šťastná to žena“ pokračujeme v konverzácii. Rozprávame o Ficovi, kto to je, čo robí a tak.

 

3. Keďže nechceme chudobnú frajerku, ktorá je navyše tak blbá, že nevie, kto je Fico, musíme zistiť ako je na tom s peniazmi.


To môžeme zhodnotiť vizuálne. Má slečna značkové oblečenie? Počítajú sa značky ako D&G, Prada, Chanel, Zegna, DKNY, Gucci a hocičo, čo znie taliansky. Ak nejde určiť značkové oblečenie, neostýchame sa a pokojne sa pozrieme na vnútornú visačku.


Bolo by ale naivné sa domnievať, že len značkové oblečenie indikuje bohatstvo, preto musíme zisťovať ďalej. Znovu použijeme trik s Rasťom Žitným a zmocníme sa kabelky a následne peňaženky. Skontrolujeme hotovosť. Je tam aspoň 5 000 korún? Ak áno, v pohode. (Off topic tip: ženy nikdy nevedia, koľko majú v peňaženke, preto si nejaké peniaze pokojne zoberme, na prvom rande aj tak platí muž, takže sa to aspoň vyrovná) Ak nie, nestrácame nádej a skontrolujeme platobné karty. Mali by byť aspoň tri, všetky na jej meno, z toho aspoň dve embosované. Ak to tak nie je, ukončíme rande, alebo môžeme použiť systém stolička-kamión.

 

Tak a to je snáď všetko. Dúfam, že vám tieto rady pomôžu v kontakte so ženami, tak ako pomohli mne.