Čo vznikne skrížením Rytmausa a Bejonce? Ak hádaš, že to bude Dominika Mirgová, môžeš  sa poťapkať po ramene, máš recht a tiež to o tebe, milý čitateľ, vypovedá, že máš fáákt slušný prehľad vo vyjebanej popmjuzik a teda tebou hlboko opovrhujem. Fuj!

 

Ale späť k téme.

 

Dominika ide hore, ide ide ide hore. Teda aspoň si to myslí. Takže takto, keď začneš fetovať Dominika, VŽDY máš pocit, že ideš hore, no a potom zistíš, prečo ti vraveli, že máš radšej vziať lobdu ako drogu.

 

Kašli na to Domča, je kopa krásnych vecí na tomto svete, pre ktoré sa oplatí žiť. To, čo šlukuješ, je fakt hnusný matroš,  mala som z toho zlý dojazd a to som len počula ako o svojom fete spievaš.

 

Keď som si omylom pozrela tento šit klip, mala som dežaví, že tú pesničku už určite poznám, ale  to sa mi asi len zdalo... Je to veľmi podobné tomu, čo sme si išli celú škôlku: Le-ze le-ze po že-le-ze, náj-de die-ru do nej vle-ze, či? Ja už neviem...

 

Ale viem, že song je pastvou nielen pre uši, ale aj oči. Vo videoklipe si Dominika len ták podaromníc leží rozťapená na zosilovači v silónkach a kožuchu. Vrr. To je časť klipu pre mužské publikum. Aby mal klip šťavu a baby vlhé gaťky, okolo Dominiky sa točia polonahí gejovia chlapi. Fakt husté.

 

 

A komu sa to nepáčilo, ale aj napriek tomu to vydržal, Dominika má pre vás jasný odkaz.

 

Dominika Mirgova - Vztyceny prostrednik