Verte tomu alebo nie, zlá slovenská popmusic nie je len výsadou kolotočov, mobilných reproduktorov petržalských výklenkárov, podmazu v teleráne, ale raz za čas sa stane, že táto rubrika zabŕdne aj inam, než do slov-hopu, alebo slov-flooru. Napríklad taká Svetlanna s dvoma n (podľa vzoru kamenná, tepenná alebo koženná; to tretie ale iba v prípade, že ste Pišta Skrúcaný a spoločnosť K-Cero urobí tú marketingovú chybu, že vám dá prečítať text k svojej reklame) má novú pesničku, ktorá sa volá L.E.N. Ako vieme už od čias Rakbyho a Mirgovej, bežné slová napísané kapitálkami a vyšperkované nadbytočnou interpunkciou vyzerajú minimálne o 35,8 % L.E.P.Š.I.E., aj keď na klávesnici sa píšu o 87,9 % horšie, ale podstatnejšie je, že žánrovo ide o niečo medzi folk-trance-popom, hovoreným slovom a zvučkou k pôvodnému slovenskému seriálu z mestského prostredia.

 

Pred vyše dvadsiatimi rokmi vzniklo jedno strašné pokračovanie priemerne strašného socreál filmu, a síce Kamařát do deště II: Příběh z Břooklynu. V tom čase vzniklo dosť veľké tvorivé vákuum, lebo už sa nedalo nakrúcať o vekslovaní bonov a pašovaní plesnivých rifieľ, ale ešte ani nie o bravčových hlavách na čiernych G-čkach a varení pika. Preto v tomto filme árijsko-albánske duo Luk-Arsch Vaculík a Suck-one Tofi menežujú diskobar, v ktorom si Krainová preťahuje dutiny imitáciou koksu. Keďže sa tam inak hovno deje, polovicu stopáže tvoria jalové lyrizované zábery na zapálenú cigaretu, pohár s imitáciou whiskey, nikotínový dym, prípadne všetko v jednom na pozadí nočného Žižkova. Alebo Vinohradov? To je vlastne jedno, píšem to preto, lebo video Svetlannej sa nesie vo veľmi podobnom duchu, ale ako uvidíte nižšie, nie je to z nedostatku invencie, ale z ďaleko viac odsúdeniahodných dôvodov.

 

Lebo zo začiatku som bol aj ja nevedomou ovcou a vnímal L.E.N. len ako ďalší štandardný produkt hudobného masového konzumerizmu, ale potom som si prečítal pár článkov na blogoch SME a bodkatýždňa a vtedy som prezrel, a tým myslím nie v zmysle kvasenia a oxidácie, ale zmyslového vnímania a celé mi to došlo! Toto nie je žiadne umelecké audiovizuálne dielo, ale hnusná manipulatívna propaganda homosexualizmu © Václav Klaus, lesbizmu a ďalší klinec do rakvy tradičnej rodiny! A to vôbec nepíšem len preto, že Svetlanná vyzerá ako utajené dieťa Kataríny Nádaskej. Aj keď to zohralo tiež istú úlohu, lebo samotný jej vzhľad je jasnou propagáciou transgender lobby. Proti čomu by som ešte nenamietal, lebo veď keď chce niekto vyzerať ako člen lesbického moto-gangu, mňa do toho nič, ale nech si tak vyzerá doma v súkromí a nie na verejnosti. A navyše, to je len začiatok.

 

Ďalej si totiž môžeme všimnúť zloženie domácnosti v tomto videu – vidíme tu niekde aspoň náznak tradičnej rodiny v zložení manžel, manželka, deti a duch svätý? No nevidíme, čo naopak vidíme je až trojica transexuálne vyzerajúcich indivíduí, čo pekne ilustruje zákernú salámovú metódu homo-lobby v oblasti registrovaných partnerstiev. Momentálne síce žiadajú uzákoniť partnerstvo dvoch ľudí rovnakého pohlavia, no je zjavné, pri čísle dva sa to určite nezastaví a homosexualisti budú ďalej žiadať partnerstvo troch a viac osôb, prípadne kompletných LGBT komunít až sa to dostane do stavu, že celé tepľošské dúpä bude mať jeden sobášny list.

 

Čo ale považujem za úplný vrchol je záber na psie prirodzenie niekedy okolo druhej minúty a opakovaný záber na ženskú ruku hladiacu trieslovú oblasť ďalšieho zvieraťa. Ani nie tak pre explicitnosť bestiality motívu, ale ako nespochybniteľný dôkaz toho, že vlna legitimizácie homosexualizmu je len predvojom k legalizácii aj ostatných sexuálnych deviácií, akými sú zoofília, pedofília, nekrofília a hemofília.

 

Pozornému oku neuniknú ani všade prítomné cigarety a propagácia tohto zlozvyku ako takého. To značí, že síce upadajúca, no stále bohatá tabaková lobby sa spojila s homolobby, ktorá je síce na vzostupe, no jej ziskovosť je nižšia. Ako totiž hovoria vedľa v Čechách „ve dvou se to lépe táhne" a niet divu, že práve tento frazeologizmus z prevažne ateistickej krajiny si zobrali tieto dve skupiny k srdcu a spojili sa, aby u nás zasiali semä kultúry smrti – jednak spôsobenej vymieraním tradičnej rodiny a dvojak rakovinou pľúc, pričom sa môžeme dohadovať, čo z toho je horšie.

 

Masívne propagandistické prvky obsahuje aj text:

 

Keď ráno vstanem a otvorím oči,
hoc úsmev na perách mám,
to ma nevylieči...

 

Spory o to, či sa homosexualita ako deviácia dá liečiť sa vedú už dlhé roky. Na rozdiel od presvedčivých výsledkov MUDr. Alojza Rakúsa z Kliniky psychosomatických ochorení Fakultnej nemocnice nemilosrdných sestier, ktoré potvrdzujú, že za použitia správnych kombinácií psychofarmák, sebazapierania a modlitieb je úplná dehomosexualizácia bez problémov možná, sa nás Svetlanná snaží presvedčiť o opaku a o tom, že homosexualita je nezvratný stav, ktorý nastáva už hneď ráno po zobudení.

 

LEN JEDINÝ KRÁT,... JA CHCEM SA SMIAŤ,..
LEN JEDINÝ Z VÁS, MI TO ŠŤASTIE Môže DAŤ... .
LEN JEDINÝ KRÁT JA CHCEM SA NÁJSŤ,....
LEN JEDINÝ Z VÁS MI TO ŠŤASTIE Môže DAŤ,.....

 

Samozrejme, správny pro-LGBT hymnus by nemohol byť kompletný bez manifestácie typickej menšinovej požadovačnosti typu „dajte nám toto / my chceme hento...". Naozaj som už unavený zo stále sa zvyšujúcich požiadaviek na ústupky a nadpráva voči tejto menšine, pretože je jasné, že hocičo bukvice dostanú, nikdy nebudú spokojné.

 

Vravíš mi, aký je život krásny ,..
ja robím 20 hodín a vôbec nespím,...
LEBO ty s úsmevom kráčaš,...
ja telo v pote zmáčam ,.....

 

Ďalšou strofou nám homosexualisti znova pripomínajú umelo vytvorenú a fiktívnu diskrimináciu tzv. LGBT menšiny, snažiac sa trápne poukázať na akúsi nerovnosť v kvalite života homosexuálov voči nehomosexuálom. Toto im ale príliš nevyšlo, pretože sťažovať sa, že pracujem dvadsať hodín, keď týždenný pracovný čas je hodín štyridsať, to je naozaj smiešne.

 

Okrem vyššie uvedených logických chýb v texte, priehľadnosť a trápnosť tejto kampane zvyšuje aj nepresvedčivý výkon samotnej Svetlannej, keď sa celý čas tvári, že hrá na gitaru, aj keď znejú synťáky, a keby by som jej zvukový prejav chcel nazvať spevom, musel som by som si vyčerpať objem zdvorilostných lží až do MDŹ. Ide totiž o veľmi zvláštny šepot, takmer až šelest. Naozaj nechápem, prečo homo-lobby siahla práve po tejto osobe, pretože ak by išlo o skutočnú speváčku, Svetlanná by týmto počinom ukradla titul úradujúcej majsterke v šep-pope, ktorou je Misha a v rámci rubriky dailytrash by som L.E.N. musel ohodnotiť iba dvoma olízanými kobercami z desiatich. Tak to ale nie je, preto zostávame bez číselného hodnotenia a môžeme si akurát povedať „Dobrý pokus, bukvice!"